Engagement shoot

WARNING! You might fall in love in the next few seconds!

I met Rose & Jeroen a few days ago for our Engagement Shoot, which is a free session included in my Wedding Packages. Those photos can be used as wedding decor or even for the wedding invitation itself.

We visit some locations and I was melting behind the camera! It is a beautiful job to photograph people’s interaction and happiness, their appreciation for each other; love overflows through the camera and the result cannot be different!

Rose & Jeroen, you guys rock!!!!! I cannot wait now! Many kisses and we see each other soon!

xoxox

Helen Navajas

www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

 

www.helennavajas.comwww.helennavajas.com

Author: Helen Navajas

"Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres! Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto's heeft gemaakt voor onze bruiloft. Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn. Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto's later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat: het maken van mooie, maar spontane foto's. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit." ​Anke Boerema, Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: