Engagement shoot

Soon I will be joining Willie & Jens again at their big Wedding day!

It is a blessing to witness the love between them, the warmth, that sparkle, that wonder! Beautiful forms love can take! Our engagement shoot was just great, and promises a great wedding shoot (cannot wait now 😉

I am enjoying a lot the negative space used in some photos for quite a while… It feels like the love between two people is just the beginning of a whole new world, above our heads, limitless…

Willie & Jens, you guys rock!! Many kisses and we see each other soon!

xoxo,

Helen Navajas

www.helennavajas.comwww.helennavajas.com

Author: Helen Navajas

"Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres! Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto's heeft gemaakt voor onze bruiloft. Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn. Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto's later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat: het maken van mooie, maar spontane foto's. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit." ​Anke Boerema, Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: