Fanny & Alex

A l’amour…

Alex and Fanny are those people you just fall in love with at first, happy and truthful. Maybe I should start this post by saying it was hard to dry my tears when Alex started his vows during the ceremony. Tears that never end… And Fanny, how can a woman be more lovable? It just impossible, its love that overflows through her – seriously! Once contagious laugh!

It was a beautiful celebration, from preparation to the end!  A beautiful ceremony was done by Liliane Spijker at the Paard van Marken! One gorgeous location! We enjoyed it tremendously, as Kel Bakker came also with me and made beautiful photos!

One emotional day to never forget! Fanny & Alex, I wish you happiness and health in this journey! Once again thanks for the trust in my work, and we see each other around!

xoxo,

Helen Navajas

 

www.helennavajas.com
http://www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

Author: Helen Navajas

"Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres! Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto's heeft gemaakt voor onze bruiloft. Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn. Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto's later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat: het maken van mooie, maar spontane foto's. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit." ​Anke Boerema, Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: