Corina & Dave

When I met Dave and Corina last year for our first wedding meeting, I got Timidiatelly excited about their wedding. Two beautiful people, one beautiful location! And as in every wedding package includes, this year we did our Engagement Shoot! The results? Spontaneous, lovely and warm photos!

In Tearms of images, I have changed a lot and Ive incorporated some golden tones together with some grain and much contrast. It is now what best express my soul as an artist. I am happy to share with you all!

xoxo, Helen

www.helennavajas.com108651279www.helennavajas.com

Author: Helen Navajas

"Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres! Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto's heeft gemaakt voor onze bruiloft. Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn. Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto's later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat: het maken van mooie, maar spontane foto's. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit." ​Anke Boerema, Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: