Laura & Henk

What to say about love… about two lovely people in love with each other? Difficult to express in words. So I will do it with photographs ūüėČ

Laura & Henk, and the whole family! I cannot thank you enough for sharing so much with us! For letting us register such precious moments of your lives! Many times I felt really emotional and looking once more to the photos those feelings come along Рthere are only appreciation and a deep desire you will have a happy life together! You guys rock!

We see each other soon!

xoxoxo,

Helen Navajas

Photographs from Helen N. and Maria Formigos

 

www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

 

www.helennavajas.comwww.helennavajas.com

www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

www.helennavajas.com

www.helennavajas.comwww.helennavajas.com

www.helennavajas.com

 

 

Author: Helen Navajas

"Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres!¬†Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto's heeft gemaakt voor onze bruiloft.¬†Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn. Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto's later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat: het maken van mooie, maar spontane foto's. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit." ‚ÄčAnke Boerema, Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: