Ik Kras Op!

After 46 years of an unconditional committed work  to his family business, Henk Kras has passed his baton to the next generation!

To celebrate it, an unforgettable evening party was prepared and done last Friday at the Kras Stadion in Volendam – a celebration with family, friends and co-workers. Many  thankful words, videos and a delightful buffet was served – not to forget the fantastic presentations by Volendams Operakoor, and Jan Smit to close the night!

The company possesses the expertise to manage company’s waste streams more effectively, also been designed with sustainability in mind. Great values passed through generations. For more information, check out their website Kras-Recycling.

Mr Kras, a pleasure to see you again! A deep admiration to your character, to your family values and for what you have done for the city!

Dora, thanks again for the invitation and opportunity!

xoxoxo, Helen

 

Author: Helen Navajas

"Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres! Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto's heeft gemaakt voor onze bruiloft. Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn. Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto's later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat: het maken van mooie, maar spontane foto's. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit." ​Anke Boerema, Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: